menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

30St. Mary Axe

Установки серії Gold
30St. Mary Axe
Відомий огірок-хмарочос офіціально відкрився у 2004 році. Це вражаюча споруда, побудована зі сталі та скла, 40 поверхів, 194 метри заввишки та 48 000 м2 торгової площі. Ця величезна вежа була спроектована Норманом Фостером (Norman Foster) і побудована Skanska. Це перший екологічно стійкий хмарочос у Лондоні.
Найоригінальніший та найелегантніший новий хмарочос, що був побудований будь-де в світі протягом щонайменше останніх 30 років.
Wall Street Journal
Незвичайний проект – неординарні вимоги
Масу сил було витрачено на пошук технічних і архітектурних рішень, спрямованих на зниження енергоспоживання будівлі. Наприклад, шість засклених вентиляційних шахт виводять тепле повітря з будівлі влітку та обігрівають будівлю взимку. Шахти також роблять кімнати зручнішими та зменшують потребу в штучному освітленні.
Коли тільки найкращі зможуть впоратися
Swegon рекомендував використовувати поповерхову систему вентиляції та застосовувати невеликі вентиляційні установки замість великої центральної системи. Це рішення дозволило суттєво знизити витрати та істотно підвищити енергоефективність. Крім того, з метою економії корисної площі та коштів на облаштування вентиляційних камер були обрані компактні системи GOLD, які були приховані за підвісною стелею. Ці установки мають надзвичайно низький рівень шуму та є найбільш енергоефективним рішенням. Плюс до всього, можливості вже попередньо встановленої автоматики GOLD дозволяють легко адаптувати під змінні вимоги орендарів температуру, об’єми подання свіжого повітря та час роботи.
Зелена пам’ятка Лондона
Вибір системи Swegon GOLD приніс економічні та екологічні вигоди.

Клімат у приміщеннях 30 St Mary Axe забезпечує високий рівень комфорту, а загальне енергоспоживання будівлі приблизно на 50% менше, ніж у стандартному офісі аналогічного розміру.
Деякі з продуктів, що використовуються в 30 St Mary Axe, Лондон.
За матеріалами сайту Swegon