menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Клініка
"Оберіг"

Агрегати підготування повітря Gold
Дифузори Swan, Lockzone, CDH
Чилери Teal
Прецизійні кондиціонери Datatech
Шумоглушники
Клініка "Оберіг"
Нова сучасна клініка розташована на 7 наземних і 3-х підземних поверхах із загальною площею 26 тис. квадратних метрів і включає в себе стаціонар на 99 ліжок, відділення інтенсивної терапії на 8 ліжок, денний стаціонар на 17 ліжок, 4 операційні, діагностичне відділення з апаратами МРТ і КТ, відділення радіотерапії з лінійним прискорювачем, більше 30 кабінетів для лікарів і підземний паркінг.
Сучасній клініці сучасне обладнання
Припливно-витяжні системи вентиляції Swegon забезпечують подання 125 000 м3/год чистого повітря до приміщення завдяки триступеневій системі фільтрації. У приміщеннях операційних застосовуються дифузори з HEPA фільтрами класу Н14. Для досягнення низьких шумових характеристик систем вентиляції застосовуються шумоглушники зі спеціальним покриттям СLEANOLON®-AL, що запобігає видуванню частинок шумопоглинального матеріалу і придатне для вологого очищення. Охолодження забезпечують високоефективні чилери з функцією Free-Cooling, а сумарна потужність охолодження сягає 1 МВт.
Складні завдання, легкі рішення
Для підтримання в літній і зимовий періоди різної температури припливного повітря в різних приміщеннях була використана функція вбудованої автоматики припливно-витяжних систем X-Zone. Ця функція дозволяє припливно-витяжній системі контролювати два калорифери і два охолоджувачі (контроль температури повітря, приводу клапана, датчика протизамерзання та циркуляційного насоса на кожному теплообміннику). А для триступеневої системи фільтрації автоматика забезпечує моніторинг забруднення кожного з фільтрів.