menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Hotel
citizenM

Комфортні модулі Paragon
Агрегати підготування повітря Gold
CitizenM
CitizenM – міжнародна мережа ексклюзивних готелів на декількох континентах. Це унікальні концептуальні готелі з дуже високим рівнем комфорту. Бізнес-ідея полягає в тому, щоб одночасно володіти готелем та управляти ним. Ця концепція враховує складний дизайн та інноваційні модульні методи будівництва. CitizenM називає це «розумним мисленням». Кімнати добре сплановані та продумані до найдрібніших деталей – з індивідуальним контролем клімату в кожній кімнаті.
Незвичайний виклик
Гості готелю можуть самостійно обирати температуру, а споживання енергії повинно бути якомога нижчим. Крім того, готель повинен пропонувати однаково високий рівень комфорту незалежно від того, де він знаходиться, а також від географічних умов стосовно температури та вологості. Номери невеликі та компактні, з повністю заскленою стіною біля ліжка та без радіаторів уздовж стін. Кліматична система повинна забезпечувати як обігрів, так і охолодження. Вона також має бути дуже компактною та відповідати суворим технічним стандартам. Навколо ліжка не має бути протягів і звуків, що турбують. Як вирішити все це?
У нас з’явилася ідея створити ідеальний клімат у приміщенні, який гості можуть контролювати самостійно, щоб готель справив на них позитивне враження."
— Менно Хілбертс, менеджер з проектування та будівництва, CitizenM
Індивідуальне рішення
Завдяки тісній та інтенсивній співпраці між Swegon і архітекторами CitizenM вдалося знайти рішення, яке відповідає суворим вимогам CitizenM. Гнучке та надійне енергоефективне рішення, що дозволяє гостям готелю індивідуально регулювати клімат у своїх кімнатах. Це рішення було розроблене спеціально для задоволення потреб CitizenM і воно дозволяє пропонувати однаково високий рівень комфорту в кожному новому готелі, що побудований у будь-якій точці світу. Таким чином, у CitizenM є готове до експлуатації оптимальне рішення, яке заощаджує ресурси при плануванні нових готельних проектів, оскільки спрощує роботу для всіх, від архітекторів, будівельних підрядників і субпідрядників до монтажників і кінцевих користувачів.
Звідки ми знаємо, що це буде правильно?
Збудувавши повний готельний номер у лабораторних умовах, можна було перевірити систему вентиляції «по-справжньому», щоб кожна деталь була ретельно оцінена й проаналізована. Всі мислимі ситуації, з якими може зіткнутися кліматична система, були відтворені всередині лабораторії. До них відносяться: різноманітні сезони й клімат, всілякі зміни сонячного світла, а також різні вподобання та поведінка гостей готелю. У високотехнологічній лабораторії Swegon можна створювати та тестувати практично будь-які умови й сценарії користувачів. Тим не менш, те, що потрібно більше за все, – це досвід спеціалістів для трактування результатів та їх використання задля створення оптимальної кліматичної системи.
Технічне рішення
Рішення полягає в тому, щоб встановити поповерхові центральні припливно-витяжні агрегати GOLD з комфортними модулями Paragon у кожному номері. Для готелів CitizenM було розроблене спеціальне обладнання для індивідуального клімат-контролю для кожного номера.
За матеріалами сайту Swegon