menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Hotel Norge
by Scandic

Комфортні модулі Paragon
Продукти розумної системи WISE
Hotel Norge by Scandic
З моменту свого відкриття у 1885 році готель Norge став одним із найвідоміших готелів у Бергені, Норвегія. Після повної реконструкції у 2018 році готель був перейменований у Hotel Norge by Scandic. Сьогодні цей культовий і ультрасучасний готель є людним місцем зустрічей. Цілий рік тут проводяться місцеві заходи та міжнародні конференції.
Hotel Norge by Scandic
Мальовничі околиці готелю надихнули архітекторів і дизайнерів на інтер’єр, який поєднує в собі неперевершену якість матеріалів із сучасним скандинавським стилем. Приміщення характеризуються безліччю унікальних деталей, які посилюють яскраву й дивовижну атмосферу.



Hotel Norge by Scandic має 415 номерів і є найбільшім готелем Бергена. Вимогливі гості можуть забронювати навіть люкси з патіо, сауною та джакузі. Усі номери, незалежно від категорії, мають панорамне засклення з видом на гори або міський пейзаж і, безумовно, бездоганний клімат.

Енергоефективне рішення

Інженерам у цьому проекті вдалося збалансувати неперевершений рівень комфорту у всіх номерах і громадських зонах готелю з енергоефективністю. Замовники зупинили свій вибір на комплексному кліматичному рішенні WISE від Swegon. Управляючи вентиляцією, обігрівом і охолодженням, WISE досягає максимально комфортного клімату з мінімально можливим споживанням енергії.



Рішення інтегрувати WISE у систему бронювання й реєстрації готелю дозволило ще більше оптимізувати споживання енергії. Якщо номер не використовується, або коли гостя немає у номері, система WISE переводить його у режим очікування, тим самим знижуючи витрати. Коли гості прибувають у готель, WISE забезпечує досягнення клімату в приміщенні бажаного рівня на той час, коли гість зайняв свою кімнату. Це надає великі переваги готелю, який може зменшувати експлуатаційні витрати. У кожному аспекті WISE — це гнучке рішення, що допомагає власникам готелів створювати розумні готелі майбутнього вже сьогодні.
Технології та дизайн
У всіх 415 готельних номерах були встановлені модулі комфорту Paragon. Кімнатні термостати WISE RTA виконані за індивідуальним замовленням у чорному кольорі відповідно до побажань дизайнерів. Гості отримали можливість індивідуально регулювати температуру навколишнього середовища відповідно до їхніх особистих уподобань.


У ванних кімнатах, які є окремими температурними зонами, датчик WISE IRT вимірює не лише температуру повітря, але й за допомогою інфрачервоного сенсора контролює температуру поверхні підлоги.
Деякі факти:
Кількість номерів: 415

Кількість поверхів: 10

Побудований: 1885 р.

Реконструйований: 2018 р.

Встановлені продукти: Paragon, WISE Damper, WISE RTA, WISE IRT, WISE IAQ CO2, WISE IORE

Деякі з продуктів, що використовуються в Hotel Norge by Scandic.
За матеріалами сайту Swegon