menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Malmö Live

Продукти системи WISE
Дифузори Colibri, Eagle і Lockzone
Malmö Live
Комплекс Malmö Live розташований у центрі Мальме, Швеція. Це 56 000 кв. м. просторів для музики, культури та нічного життя міських жителів. З 25го поверху готелю, де знаходяться Skybar і ресторан, ви можете помилуватися чудовими видами на Malmö і Copenhagen, а також міст, що з’єднує Швецію і Данію.
Особливі вимоги до вентиляції
Великі приміщення потребують спеціальної вентиляції для підтримки належного рівня комфорту навіть за великої кількості людей в одному місці. Комплекси, що подібні до Malmö Live, зазвичай складаються з різних просторів, кожен з яких використовується по-різному в різні моменти часу. Це означає, що потрібна диференційована вентиляція, тобто можливість подати необхідний об’єм повітря саме до тих просторів, де знаходяться люди.

У Malmö Live були суворі вимоги, що стосуються швидкості повітря, температури й шуму.
Одним із самих критичних місць у будівлі була велика концертна зала. У цій залі виступають професійні музиканти з усього світу. Шум і протяги – абсолютно неприпустимі. Публіка також чутлива до внутрішнього клімату. Проведені дослідження показують прямий зв'язок між незадоволеністю концертом і наявністю сторонніх шумів і дискомфортних умов у залі.

Щоб гарантувати, що рішення, яке пропонується, відповідатиме суворим вимогам замовника, Swegon провів тестування та повномасштабні випробування на своєму випробувальному стенді. Прототип концертної зали був побудований таким чином, щоб можна було змоделювати всі можливі фактори. Було проведено безліч випробувань та вимірювань. Аналіз отриманих даних продемонстрував відмінний результат, і замовник був повністю задоволений.
Круглий повітряний дифузор для припливного повітря
Достатньо нелегко виявилося реалізувати побажання архітекторів прибрати всі припливні та витяжні дифузори повітря з поля зору. Клієнт попросив Swegon знайти рішення.

Результатом стала розробка низькошвидкісного дифузора, який потім був виготовлений та встановлений у ніжці кожного з 1400 крісел глядацьких місць.
Продукти
На додаток до виготовлених за замовленням низькошвидкісних дифузорів для концертної зали, Swegon поставив безліч стельових дифузорів Ceiling Collection для інших різноманітних приміщень комплексу Malmö Live. Вони були встановлені над жалюзійною стелею, щоб тримати їх поза полем зору.
На верхньому рівні готелю, в Skybar і ресторані, система WISE від Swegon забезпечує ідеальний клімат, а глянцеві чорні дифузори у стелі повністю підтримують стиль інтер’єрів.
За матеріалами сайту Swegon