menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Бізнес-центр
SP Hall

Установки серії Gold
Дифузори Swan, Hawk
Бізнес-центр SP Hall
Новий дев’ятиповерховий бізнес-центр загальною площею 27 000 м2.
Єдиний у районі бізнес-центр з високою комерційною привабливістю, а також унікальний за розташуванням, офісний центр «SP Hall» відповідає найсуворішим вимогам сучасного ринку комерційної нерухомості.
Продумано від самого початку
Системи вентиляції та кондиціонування були спроектовані таким чином, щоб задовольнити потреби найрізноманітніших та найвимогливіших орендарів. Припливно-витяжні установки Swegon із вбудованою системою автоматики та високоефективними вентиляторами здатні забезпечити потрібний об’єм повітря для кожного орендаря.
Енергоефективність на першому місці
Кліматичним системам була приділена особлива увага. Поряд із жорсткими вимогами до точності регулювання, технічне рішення повинно було забезпечувати максимальну енергоефективність. Вентиляційні установки Gold з роторною рекуперацією, ЕС двигунами вентилятора та автоматикою з безліччю енергозберігаючих функцій як раз підходили під ці умови. Досвід експлуатації об’єкта та виконані розрахунки підтвердили 30% зниження витрат на забезпечення клімату.