menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Stockholm
Waterfront

Комфортні модулі Parasol
Дифузори Lockzone
Шумоглушники CLA
Stockholm Waterfront
Waterfront Building є одним із найбільш кліматично розумних офісних будівель Стокгольма. Проект був удостоєний екологічного сертифіката LEED Gold. Більше 24 000 м2 офісних площ найвищої якості у всіх аспектах – від матеріалів до технічних рішень. Внутрішнє оздоблення підбиралося дуже ретельно. У ньому переважають камінь і світле дерево – непідвладні часу класичні натуральні матеріали.
Складні й зелені завдання
Було потрібно зробити будівлю максимально універсальною. Планування приміщень, розведення електроживлення, кліматичні рішення мали бути адаптовані до різноманітних видів бізнесу та пропонувати орендарям декілька варіантів організації офісу відповідно до їхніх потреб і побажань. Крім цього, комплекс мав бути надзвичайно енергоефективним – кліматично розумним.
Незвичайні та унікальні рішення
Waterfront Building разом із готелем і конгрес-центром входять до енергетичної системи комплексу Stockholm Waterfront.
Для регулювання температури всередині будівель, для відведення надлишкового тепла, в якості джерела тепла взимку та джерела холоду для природного охолодження (коли температура води достатньо низька) використовуються 250 тонн льоду плюс вода з озера Клара. Ця технологія унікальна у світі.

Скляний фасад конгрес-центру та вікна з подвійним заскленням виступають не тільки в якості звукоізолюючого бар’єра, але й у якості сонячних колекторів, забезпечуючи енергією будівлі на набережній Стокгольма. Щодня сонячні колектори збирають у середньому 1 МВт/ч теплової енергії. Це еквівалентно 90 000 енергозберігаючих лампочок.
За матеріалами сайту Swegon