menu
UA RU
Цей сайт використовує файли cookie та інші технології, щоб допомогти вам у навігації, а також надати кращий користувальницький досвід. Залишаючись на сайті ви погоджуєтеся з використанням файлів.
Добре
У ВАС Є ПИТАННЯ?
Зв'яжіться з нами:
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтеся з політикою конфіденційності.

Youngskvartalet

Продукти розумної системи WISE
Агрегати підготування повітря Gold
Youngskvartalet
На Youngstorget (Молода площа) у центрі Осло ви знайдете Youngskvartalet. Тут сучасна архітектура змішана зі старими цегляними будівлями, які датуються другою половиною 19-го століття. До 2002 року старі цегляні будівлі були в аварійному стані та практично забуті. Однак сьогодні вони повністю реконструйовані.
Щоб об’єднати історію з теперішнім
У 2015 році розпочалися роботи з повної реконструкції історичних цегляних будівель на Youngstorget. У той же час мала бути побудована нова восьмиповерхова прибудова, що межує з існуючою офісною будівлею.

Це передбачало величезну роботу, де нові та сучасні будівлі мали взаємодіяти з історією старих цегляних будівель. Який же результат цієї комбінації?

Лофт – як естетично, так і для міського життя


Більш старі елементи, які надають цегляній будівлі додаткову чарівність, під час ремонтних робіт були збережені. Заходячи всередину, ви можете побачити сліди історичних атрибутів, що пов’язані з найбільш ранніми спорудами Осло. Нові сучасні інтер’єри мають чіткі елементи попередньої історії будівлі, де видно існуючі дерев’яні балки та цегляні стіни. На останніх поверхах є вікна у стелі, а також видимі дерев’яні балки.

В той же час, коли ремонтні роботи йшли повним ходом, на задньому подвір’ї будувалася нова прибудова, яка була з’єднана з існуючою офісною будівлею спільними парадними сходами. Тут фасад облицьований міддю, яка з часом покриється нальотом, утворюючи спокійний фон для історичних цегляних будівель. Після завершення будівництва в будівлі будуть розташовані офіси та ресторани.

Клімат у приміщенні – так само важливий для реконструкції, як і для новобудов

У проекті, який поєднує у собі як реконструкцію, так і нову будівлю, необхідна внутрішня кліматична система, яка працює для обох цілей. WISE, що являє собою систему, яка може бути адаптована до різноманітних вимог та побажань, була розумним вибором. Технологія бездротового зв’язку, яка використовується у WISE, вирішила проблему прокладання комунікаційних кабелів у проекті реконструкції.

Також потрібно забезпечити відмінні енергетичні характеристики та якісний внутрішній клімат у старих будівлях. Вісім припливно-витяжних установок GOLD забезпечують будівлю повітрям найвищого класу. Вентиляція, обігрів і охолодження контролюються WISE залежно від завантаження, температури та якості повітря. Задана температура підтримується як повітряним, так і водяним нагріванням і охолодженням. У якості доводчиків всередині приміщень застосовані кліматичні балки, заслінки та дифузори Swegon. Фанкойли також підключені до системи в тих частинах будівлі, де навантаження на охолодження дуже велике.
ФАКТИ: YOUNGSKVARTALET
Тип проекту: Реконструкція та розширення

Терміни: листопад 2015 - листопад 2017

Побудований: 1861-1874

Площа: близько 9000 кв.м

Встановлені продукти: WISE Parasol, WISE Damper, WISE RTA, WISE IAQ CO2, WISE RTS, WISE OCS, WISE IORE і 8 припливно-витяжних агрегатів серії GOLD (GOLD 30 RX, GOLD 35 RX, GOLD 60, GOLD 70 RX, GOLD 70 CX) .
За матеріалами сайту Swegon